Hotels Leiden

Programma 3 Oktober 2013 Hier vindt u het programma voor Leidens Ontzet 2013!
Op Leidenpromotie vindt u een overzicht van hotels in Leiden en omgeving. Wij hebben voor een brede insteek gekozen zodat u ook pensions en appartementen in Leiden kunt bekijken. De sectie “Hotels Leiden” bevat een opsomming van de hotels in Leiden.

Hotels in het Centrum van Leiden
Leiden heeft na Amsterdam de grootste historische binnenstad van Nederland. Het is dan mooi te weten dat er meerdere hotels centraal in Leiden liggen. Goedkope hotels aan de rand van het centrum van Leiden maar er zijn ook luxe hotels aanwezig in de binnenstad van de Sleutelstad.


Hotel Overzicht Leiden

U zoekt een Hotel in Leiden? Hieronder een kort overzicht van Hotels.


Holiday Inn Leiden. (4 Sterren Hotel Leiden)
Gelegen aan de rand van de stad op 10 minuten afstand van de binnenstad. Op 300 meter afstand van de op /afrit A44 zodat u een perfecte aansluiting heeft naar Den Haag en Amsterdam / Luchthaven Schiphol. Het Holiday Inn Hotel Leiden is voorzien van alle gemakken waaronder een tennisbaan (binnen én buiten), squashall, fitnessruimte en zwembad. Kamers in Holiday Inn Leiden zijn boekbaar vanaf 80 Euro per nacht per kamer.
Adres Holiday Inn Leiden: Haagse Schouwweg 10, 2332 KG Leiden.Golden Tulip Leiden Centre (4 Sterren Hotel Leiden)
Er zijn weinig hotels in Leiden met zo een centrale ligging. Het Golden Tulip Leiden ligt tegenover het Centraal Station Leiden en met een loopje van 2 minuten bevindt u zich in de binnenstad van Leiden. Het Golden Tulip Leiden Centre is derhalve geschikt voor zakenreizigers en bezoekers aan de stad. Parkeren is mogelijk achter hotel hotel. Op de begane grond bevindt zich het grote restaurant Rubens. Kamers in het Golden Tulip Centre Hotel zijn verkrijgbaar vanaf 80 Euro per nacht per kamer.
Adres Golden Tulip Leiden Centre: Schipholweg 3, 2316XB Leiden.Rembrandt Hotel Leiden (3 Sterren Hotel Leiden)
Het Rembrandt Hotel ligt midden in de Leidse binnenstad, aan de Beestenmarkt. Van hieruit kunt u zo een rondvaart maken met één van de boten aan het water van de Beestenmarkt. Het hotel ligt in een druk (uitgaans) gedeelte van de stad, in het Rembrandt hotel zelf merkt u daar weinig van.
Adres Rembrandt Hotel: Nieuwe Beestenmarkt 10, 2312 CH Leiden.Van der Valk Hotel Leiden (4 Sterren Hotel Leiden)
Al lang een begrip in Leiden en omstreken. Gekoppeld aan het restaurant de Haagse Schouw is Van der Valk Leiden de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de binnenstad van Leiden maar ook de omliggende dorpen zijn gemakkelijk bereikbaar door de nabije ligging van de A44 snelweg. Het Van der Valk Leiden telt 80 kamers die allen volledig gerenoveerd zijn. 's zomers kunt u heerlijk vertoeven op het terras met uitzicht op de Rijn, aanleg met uw boot is ook mogelijk.
Adres Van der Valk Hotel Leiden: Haagse Schouwweg 14, 2332 KG Leiden.Doe een dagje Leiden!
Een dag vermaak in Leiden: Varen, museumbezoek, een lekker broodje, een wandelboekje en koffie met gebak. Meer informatie: Stadswandeling Leiden.
Wesley WansinkWesley Wansink


 


Meld u aan bij onze mailinglist: